Galjen-Saturn Galjen-Saturn Design by PaDesign
 
 

traktorsko-stop-svetlo.jpg

Novosti

 Nov proizvod: Rotaciono svetlo za teretna vozila 12 V.

Opširnije

BESPLATNO REKLAMIRANJE SAJTA

 

Ovaj sajt je u pocetnoj fazi optimizacije i pozicioniranja na pretrazivace. Trenutna posecenost sajta je oko 500 posetilaca mesecno i dok broj poseta ne predje 700 na mesecnom nivou reklamiranje je potpuno BESPLATNO. Posete su iskljucivo vezane za oblast traktorskih i kamionskih delova te ukoliko želite da se reklamirate javite se na e-mail webmastera dadoen@gmail.com Broj pozicija za reklame je ogranicen!

Galjen-Saturn

Je porodična firma osnovana 1987 godine. Od početka osnovna delatnost je prerada plastike i obrada metala. U sklopu svoje proizvodnje raspolažemo raznim mašinama kao što su : univerzalni strugovi, ekscentar i hidraulične prese, automatski strugovi, stubne bušilice, i naravno mašine za brizganje plastike.

Konkurentnost na tržištu održavamo konstantnim kvalitetom kao i povoljnom cenom.

Repromaterijali koje koristimo u našim proizvodima su : polistirol, poliamid, polipropilen, bakarni i mesingani lim kao i čelični lim 3990.

Pažljivom analizom potreba na tržištu trudimo se da kroz kontinuirana ulaganja u nove mašine i alate proširujemo asortiman robe te na taj način nam je želja  da omogućimo našim saradnicima lakoću poslovanja ponudom najtraženijih delova na jednom mestu.

 

brizganje

Strug

 

 

 

Početna strana

Traktorski delovi

Kamionski delovi

Cene

Kontakt